A Magyar Békekör felhívása hazánk békéjének megvédésére

A Magyar Békekör hazánk békéjének megvédésére szólítja fel a magyarokat. Akadályozzuk meg, nehogy háborúba sodorják népünket, nemzetünket! Felhívjuk azokat, akiknek drága a magyarság élete, hogy a béke védelmében fogjunk össze, kerekedjünk felül világnézeti és politikai különbözőségeinken, és a cél érdekében alakítsunk együtt „Fórumot a Békéért”.

 A Békekör felhívással fordul minden személyhez, közösséghez, társadalmi és politikai szervezethez, aki, és amely nemzeti érdeknek tartja Magyarország békéjét, és hazánk jó viszonyát Kelettel és Nyugattal egyaránt, közösen nyilvánítsa ki akaratát hazánk békéjének megvédésére! Jelezze, kész-e részt venni a Fórum a Békéért összefogás létrehozásában, és ünnepélyes megalakulásán, melynek idejét és helyszínét a későbbiekben jelezzük. Számítunk az Ön/Önök részvételére! Kérjük, jelezzék részvételi szándékukat az alábbi e-mail címre:

magyarbekekor@gmail.com

A Fórum a Békéért összefogás alapvető célját a Magyar Békekör a maga részéről abban jelöli meg, hogy

Megvédjük Magyarország békéjét! Megakadályozzuk, hogy bárki, bármilyen okból vagy ürüggyel háborúba sodorja hazánkat Oroszország, vagy bárki más ellen, nehogy megint magyar vér folyjon idegen érdekekért;

Hogy békében és jó viszonyban éljünk Kelettel és Nyugattal egyaránt, ennek érdekében kiegyezzünk Oroszországgal, s nyugati szövetségeseinktől is megköveteljük, hogy kiegyezzenek vele a biztonság kölcsönös szavatolása és oszthatatlanságának elve alapján. A tisztelet, az egyenjogúság és a békés együttműködés követelményének megfelelően;

Hídépítéssel elősegítsük az együttműködés világrendjének létrejöttét, hogy Magyarország békében és biztonságban élhessen, és fejlődhessen.

Készen állunk mások véleményének meghallgatására, az összehangolt, közös cselekvésre. A Békefórumban a társszervezetekkel egyeztetve konkrét tettekre akarjuk váltani a közösen kijelölt célokat! Munkánkat az egyenjogúság, az egymás iránti tisztelet, a célokat szem előtt tartó együtt gondolkodás és fellépés szellemében akarjuk végezni!

Kísérje nemes szolgálatunkat népünk és nemzetünk támogatása, szeretete!

A Magyar Békekör elnöksége

Budapest, 2022. június 23.

A Magyar Békekör felhívása hazánk békéjének megvédésére” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s